Hej finisar!
Långfredagen till ära vill jag först och främst tipsa er om att lyssna på senaste avsnittet av Fredagsmyspodden när vi frukost-hänger med juicepojkarna som är grundarna av Juiceverket!
Sjukt inspirerande grabbar som förverkligat sin dröm och lite mer där till! Senaste avsnittet hittar ni här!
Älskar hur bara jag kan lyckas se så nördig ut på bild.. ehm jaja!
Sedan tänkte jag tipsa om en nyttigare variant av världens bästa bakverk (typ..) chokladbollen! Här kommer en raw variant som är galet god och som man med gott samvete kan ta en eller fem extra av så här under påsk!
Ingredienser:
12 st färska dadlar
2 dl blandade nötter
1 msk kokosfett
2 msk raw kakao
1 msk stark espresso
kokosflingor
Gör så här:
Mixa nötterna till ett fint mjöl. Lägg i dadlarna, kokosfettet, kakaon och kaffet. Mixa tills att har gått ihop. Ta upp och forma 12 st. bollar och rulla i kokos. Kyl bollarna minst 1 timma. Håller upp till 1 vecka i kylen.
Ha en strålande dag!
Puss