Hemskt mycket hej!
I går delade jag med mig av mitt superduper goda, enkla och snabba powerbröd!
I dag tänkte jag dela med mig av en enkel, snabb och lyxig lunch med just det brödet som grund.
Passar lika bra att servera till förrätt. Skär då brödet i en trekant eller i en mindre bit för lyxigare intryck! 🙂
Gör så här:
1. Koka upp färskpotatis och låt svalna. Skär sedan potatisarna i skivor.
2. Rosta det skivade brödet.
3. Klicka på en rejäl klick med vispad creme fraiche.
4. Finhacka rödlök och strö över.
5. Toppa med en sked löjrom och en dillkvist.
Det åt jag till lunch med knäcke från NK saluhall toppat med fetaostkräm och ädelostkräm som jag delar med mig av receptet på i morgon! 🙂
Ha en härlig dag!
Själv ska jag försöka krya på mig. Inte alls pigg efter omständigheterna tyvärr.. Men lite god och vacker mat på tallricken förtjänar varje dag. Ellerhur? …ett glas iskallt rose med 😉
Kram