Snäppet godare än vanliga chokladbollar. Eller i alla fall minst lika goda. Det här är ett recept ni måste testa om ni precis som jag älskar nutella!
Nutellabollar:
200 g smör, rumsvarmt
2 dl strösocker
1,5 dl vispgrädde
2 tsk vaniljsocker
2,5 msk kakao
6 msk oboypulver
2 dl nutella
1 nypa salt
13-15 dl havregryn
Gör så här
Vispa smör och socker fluffigt med elvisp. Häll i grädden och vispa på hög hastighet tills du har en fluffig och ljus smet, ca 2 minuter.
Tillsätt vaniljsocker, kakao, obóypulver, salt och nutella. Vispa ihop till en jämn smet.
Tillsätt till sist havregryn och vispa på medelhög hastighet med elvispen. Meningen är att havregrynet ska krossas med elvispens hjälp.
Ställ sedan smeten i kylskåpet i minst 30 minuter innan du rullar bollar.