HEJ!
I morse blev det leftovers i form av dödsgoda foccacia med olivolja, salt, lufttorkad skinka och färskpressad juice + en massa kaffe såklart (med en skvätt cashewmjölk i dagen till ära).
Foccacia ska helst ätas nygräddade men de är nästan lika goda till frukost dagen efter! 😉
Blir hungrig iiiigen när jag sitter och laddar upp de här bilderna. Seriöst nu, hur kan något vara SÅ gott?
En bra olivolja är ett måste. Jamen på riktigt nu. Annars kan foccacian lika gärna vara. Lägg på några kronor nästa gång du köper olivolja så att du får en bra, smakrik olja. Det gör sån stor skillnad, jag lovar!
Jag köper alltid flingsalt av Maldon för att jag tycker att de är godast. Fint hantverk bakom det familjeägda företaget dessutom.
Receptet delade jag med mig av igår och det hittar ni HÄR!
Ha en härlig söndagskväll nu.
KRAM