En bättre tisdag innehåller definitivt en 8-rätters jullunch på Operakällaren (som för övrigt har Stockholms bästa julbord).
I dag var jag bjuden på just det med syftet att testa Operakällarens nyheter på julbordet för i år. Härligt ”jobb”, jag vet ð
Lunchen började med ett glas champagne (kan inte alla framtida luncher börja med det??), kalixrom (favoriternas favorit), hummer och en smörstekt toast. SÅ otroligt ljuvligt!
En av mina favoriter på lunchen var definitivt sillen som bokstavligt talat smälte i munnen. Alltså, älska sill!!
På dessertbordet stack årets nyhet ut bland mängden. I år presenteras nämligen den här prinsessbakelsen med smaken hallon/lakrits. Salt lakrits i kombination med lätt syrlig men samtidigt söt hallon, MUMS!
Så har ni en liten slant över över (1000 för jullunchen och 1200 för julmiddagen kan låta svindyrt men är faktiskt värt det) så boka bord för sjutton! Lyxigare blir det inte än i Operakällarens supermaffiga lokaler.
Näe, nu ska jag åka och hämta Bellis hos dagmatte!
Puss