Hej på er!
Här hemma renoveras det förfullt! Nu är det vår gigantiska (och oerhört svårmöblerade) hall som står på tur! Vi började med att måla den dovt grå och nu har det kommit hem en massa möbler som vi skruvat ihop hela förmiddagen.
NU börjar snart det roliga.. Att styla rummet vilket är det bästa jag vet. Hänga upp hyllor, ställa ut blommor, sätta upp lampor och avsluta med att slänga över en pläd lite här och där! Piffa helt enkelt 🙂
Tipsar tills ni får se resultatet (imorgon, woop) om mina glutenfria och nyttiga chiascones med pumpakärnor.
Perfekt att njuta av i helgen för dig som samtidigt vill vara lite nyttig!
Ingredienser
4 dl mandelmjöl
½ tsk salt
2 tsk bakpulver
1 msk fiberhusk
50 g smör
1 ½ dl havredryck/mandeldryck/mjölk
1 ekologiskt ägg
1 msk chiafrön
Pumpafrön
Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda mandelmjöl, salt, fiberhusk och bakpulver i en skål.
Tillsätt smält smör.
Tillsätt havredryck, mandeldryck eller mjölk, ägg samt chiafrön.
Klicka ut i muffinsformar, toppa med pumpafrön och grädda mitt i ugnen i ca 10-15 minuter.
Det blir mer en smet än en deg.
Ha en underbar lördagskväll! ..Själv längtar jag redan efter att få sjunka ner i soffan med lite gotta och en bra film. 😉
Kram