Kan vi prata om vädret i Stockholm just nu?? Ljuvligt är ordet!
En strålande sol på en blå himmel firas bäst med besök av superbästis Antonia från Oslo. I går fick vi även besök av Chrille (brorsan) och Kaja. Jag stod för trerätters middag och sedan sörplade vi drinkar nere i båthuset halva natten. Ni hör ju, hur trevligt som helst.
Tänkte tipsa om en supersnabb och god sommarrätt som du enkelt snor ihop på några minuter och som passar lika bra till lunch som till middag.
Fylld tortellini på en bädd av krispig spenat, toppad med serranoskinka och parmesan.
Servera gärna med ett kylt glas rosé och njut av alltsammans med ett nice magasin, eller som i mitt fall en bok fylld av bröllopsinspiration Planera ditt drömbröllop med Johanna Kajson. Bra boktips om du precis som jag planerar för den stora dagen.
Och ja, badsäsongen 2018 är officiellt här då första doppet är gjort. 😉 Mitt rekord är 1 april som jag satte för fyra år sedan.
Du behöver:
Fylld tortellini (jag älskar med spenat eller ost)
Spenat
Serranoskinka
Parmesan
Olivolja
Gör så här;
1. Tillaga den färska fyllda tortellinin efter anvisningar
2. Ta en näve spenat och lägg upp på varje tallrik.
3. Lägg över den färdiglagade pastan.
4. Toppa med några skivor serranoskinka.
5. Ringla över olivolja över rätten.
6. Riv parmesanost och strö över.
Ha en fin dag!