Hej Lovelies!
I dag gjorde jag en rolig sak. Fick förfrågan att vara med och lansera Cerveras nya bakkollektion Grimstorp (som snart kommer att släppas i butik) på deras gigantiska pressträff! Där fick jag bland annat berätta om vad jag gillar för bakprodukter samt har för kriterier när jag väl köper det. Fick även bjussa ca 100 journalister på nybakade småskakor! 😉
Jag valde att baka gamla kalssiker med en modern twist! Tyckte att det passade Grimstorp där gammalt möter nytt i designen.
Valde inte helt oväntat ett rosa tema (princess for life eeeh typ) och bjöd journalisterna på choklad och lingon schakrutor (låter äckligt men är galet gott med en skvätt äkta vanilj och lite havssalt i), lemoncurdsnittar, jordgubb och ingefära-grottor samt mandelflarn med smulpajskrisp, vaniljkräm och hallon!
Recepten som jag själv tagit fram kommer i morgon så håll utkik här på bloggen! 🙂
Ett smakprov på de nya produkterna! …vill ha allt!
Mina mördegskakor som är märkta att de är gjorda med 100 % kärlek, yep thats me! Haha. Stämpeln som jag användt kommer från Cerveras nya bakkollektion.
Dessa drömmar till småkakor är inte bara glutenfria utan även galet goda. Smakerna gifter sig for real. Jamen på riktigt.
Jaja, nu ska jag ta en prommis med Bellis och njuta av lugnet här ute på landet (med solen i ögonen) efter en lång dag i stan. Man måste ändå älska livets kontraster!
Kram på er!