Söker en kommersiell redaktör

Händer SÅ mycket spännande saker på Metro Mode som jag snart kommer att berätta mer om. Tills dess söker jag efter en kommersiell redaktör och är du rätt person för jobbet (eller känner någon som kan vara) så vill jag ha ansökan! 🙂

Vi erbjuder Sveriges bästa arbetsplats men de bästa kollegorna du kan tänka dig. Ett starkt TEAM som brinner för det de gör om dagarna. För mig är kultur superviktigt och därför är det minst lika viktigt att du är en snällis och teamplayer som lyfter andra – som att du har rätt typ av erfarenhet i ryggsäcken för jobbet.

Här kan du läsa mer om tjänsten och söka tjänsten som kommersiell redaktör på Metro Mode>>

I går hade vi kick off med jobbet och påbörjade kvällen med ett glas bubbel i ”lära känna varandra-team” där personer från alla avdelningar blandades samman.

Så här såg jag ut kvällen till ära. Ville vara uppklädd men samtidigt påklädd så blev ett ribbstickat set samt klackar på det.

Vårt team tog fördrinken på Vau du ville >> innan vi gick vidare och mötte upp resten av företaget på Sturecompagniet.

Hade sedan en helkväll bestående av god middag och en del fest tillsammans med Metro.

Har sagt det tidigare men har sån tur att få hänga med sånna brudar som de på bilden ovan varje dag. De är en viktig del av Metro Mode och det är så sjukt spännande tider nu när vi växer så det knakar. 🙂

Kommer titta in här och bjuda på två grymma recept i helgen så håll utkik och ha en riktigt fin lördag.

Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!