Vardagslyx med woopiepies!

I går kväll fick jag ett ryck och började hetsbaka ett gäng woopiepies efter middagen! Satt på lite musik (är inne i en Dante-period just nu), tog mig ett glas rött och öppnade nya numret av ELLE mat & vins Vardagslyx (som typ är världens mest användbara tidning med 135 vardagslyxiga recept samlade på ett och samma ställe och som max tar 30 min).

Fyllde mina woopies med chokladfudge! Blev galet goda 🙂 ..Men eftersom dessa små söta pajer är ett provbak för kommande tidning kan jag inte dela med mig av receptet än. Snaart!

woopie1

woopie4

woopie2

woopie5

Visst är det skönt med sol btw? Blir så lycklig att jag inte vet vart jag ska ta vägen när man vaknar av att det nästan är ljust ute nu om morgonen (och i morse en blå himmel på det?) Så härligt!

Ha en riktigt fin onsdag och missa inte Vardagslyx som finns i butik nu!

Enklare än så att bjuda hem vänner på en god, enkel och snabb middag som ändå upplevs lyxig blir det inte!

Kram på er

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!