Two ingredient brownie

Two ingredient brownie gjord på ägg och nutella inför fredagsmyset i helgen kanske? Ett glutenfritt enkelt. snabbt och gott alternativ som är perfekt för brownie-älskaren utan baktålamod! 😉

Toppa gärna med ett lager nutella eller annan topping och servera med en klick lättvispad grädde!

nutellabrownie1

nutellabrownie2

Two ingredient brownie:

Du behöver: 4 ägg, en burk nutella ca 400 g.

Gör så här:

1. Sätt ugnen på 175 g. Vispa äggen i ca 7-10 minuter med elvisp (helst marskin)
2. Micra nutellan i skål ca 1 min på max. Häll försiktigt ner i äggen och blanda samman väl.
3. Häll upp I ugnsäker form klädd med bakplåtspapper och baka i ugnen ca 30 minuter.

Ha en härlig dag!

Kram på er

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
  • Hej Cassandra!
    När jag gjorde dessa blev de ganska så torra och inte heller så tjocka som de du har gjort, hur ska jag göra för att få kladdigheten och få dem tjockare? Hade inne dem i 30 min som det står.

    Angelica Elin Kristine Lindh 2014-10-23 11:04:00
    Svara
    • Svar på Angelica Elin Kristine Lindhs kommentar.

      Okej tråkigt at thöra. Antar att du hade för stor ugnsform. Testa med en mindre så att smeten blir högre i själva formen. Kanske behöver du även ha dom lite kortade tid i ugnen för mina blev väldigt kladdiga och goda 🙂 Alla ugnar är ju olika så ibland får man bara testa sig fram med en sticka. Lycka till! =)

      Cassandrasbakblogg 2014-10-23 11:07:00
      Svara
  • Jag gjorde det idag och de blev yummy yummy 🙂

    Sareh Wahage 2014-10-21 23:38:00
    Svara
  • Sååå jäkla bra recept! Då fick jag något att göra med min 1000g nutella. Har bakat en nu och ska smaka på den alldeles strax! ^_^

    Josefine Persson 2014-10-21 21:08:00
    Svara
  • Stlk på ugnsform? Måste bara prova!
    Carin

    Carin Hallberg 2014-10-21 05:11:00
    Svara
    • Svar på Carin Hallbergs kommentar.

      Hej Carin! Jag hade en ugnsform med bakplåtspapper i med motten 41×24 cm 🙂 Det går nog att ta den form du har hemma och portionera ut smeten så att den täcker ca 2 cm av ytan. Lycka till! Kram

      Cassandrasbakblogg 2014-10-21 15:47:00
      Svara
  • Har precis upptäckt din blogg och vad jag förstår har du medverkat i Hela Sverige bakar? Något som jag verkligen funderat på i så fall är, vad gör ni med allt det ni bakar? Ni kan omöjligt slänga allt väl? Eller äter ni upp allt själv? Tänker på det varje gång jag ser programmet haha, det blir ju bakverk i massor! Hoppas att ni bjuder det till någon annan och inte slänger iaf..
    Jaja, tack för en grymt bra och inspirerande bakblogg!

    Lina 2014-10-16 22:05:00
    Svara
    • Svar på Linas kommentar.

      Hej Lina! Tydligen har inte mitt svar kommit upp så ursäktar det sena svaret! Vad kul att du hittat till min blogg och det var en bra fråga! tyvärr får vi inte äta nått av de vi bakar i programmet men produktionen brukar man kunna se stå och mumsa i sig de vi gjort efter inspelningarna, haha! Ha en strålande dag och tack igen! Kram Cassandra

      Cassandrasbakblogg 2014-10-18 12:35:00
      Svara
    • Svar på Linas kommentar.

      Hej Lina! Vi får faktiskt inte äta något av de vi bakar under inspelningen av någon orsak (tror det är för att man inte ska jämföra sig med de andras resultat och för att de är en tävling) men produktionen gottar sig rätt bra med våra bakverk under dagarna 😉 haha! Tusen tack själv för att du läser, blir superglad av alal kommentarer 🙂 Kram Cassandra

      Cassandra 2014-10-17 10:19:18
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!