Den italienska korvdrömmen!

Igår gick min korvdröm i uppfyllelse under en pressträff på härligt inspirerande Al Dente på Karlbergsvägen 25! Jamen på riktigt har jag alltid velat gå korv-kurs men liksom inte kommit mig för att boka..

Gick inte att inte känna sig lycklig för typ allt(?) när man kom in i det lilla genuina italienska köket, fick en bubblig och färgglad Aperol spritz i handen och sedan fick tillbringa eftermiddagen med att laga en massa italienska rätter tillsammans med andra matglada skribenter!

SAMSUNG CSC

Recept på drinken Aperol Spritz hittar du här!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

korv

korv2

SAMSUNG CSC

Recept på salcissian hittar du här.

Snart helg (igen) vänner!

Puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!