Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Krämig citronmousse i citron

Påskhelgen närmar sig och jag går redan nu ut med mitt bästa dessert-tips på den här otroligt enkla och supergoda citronmoussen.

Passar perfekt att förbereda innan middagen eftersom den bör stå i kylen minst tre timmar innan servering!

CZ7A7308

CZ7A7288

Du behöver: 4 stora citronen, 2 äggulor, 1,5 dl florsocker, 1 msk citronsaft, 1/2 msk citronskal, 2 dl vispgrädde.

Gör så här: 

1. Skär av toppen på citronerna och skär till dem undertill så att de står stadigt. Gröp ur citronerna med hjälp av kniv och sked.

2. Vispa ihop äggulor, florsocker, citronsaft och skal.

3. Vispa grädden hårt och vänd sedan ned i smeten.

4. Fyll citronerna och frys i ca 3 timmar  innan servering. Toppa med kex, strössel eller annan topping!

Ha en härlig helg!

Kram på er

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!