Plommonträd i full blom!

Hej fina!

Nu är plommonträden i full blom hemma i äppellunden. Älskar att se hur växtligheten förändras för varje vecka som går nu när vi närmar oss sommaren. Man kan verkligen se skillnader från ena dagen till den andra om man är uppmärksam!

Så härligt med röd dag i dag. Vi startade dagen som vanligt med en långprommis med Bellis, efter det bakade jag mina subersnabba klickscones, gjorde lite hallon och mango-smooties och små koppar med yoghurt och hemgjord musli. Till det blev det som alltid (viktigast ju) en stor kopp kaffe med en skvätt grädde i (helg treat) och lite apelsinklyftor.

Jag har sagt det förut, men helgfrukost är verkligen det bästa jag vet. Bästa stunden under hela helgen om jag måste välja! 🙂

Skarmavbild-2015-05-01-kl.-17.17.00[1]

CZ7A1833[1]

CZ7A1839[1]

CZ7A1852[1]

CZ7A1849[1]

Annars har vi städat husfasaden idag. Snaaart (på måndag) kommer nämligen ett gäng målare hit för att måla om huset. Vitt ska det bli och jag är lycklig ända in i själen för att det äntligen ska bli av (woop)! Kommer bli så dödsfint!

..Och om tre veckor ska fönstren mot vattnet bytas ut mot panoramafönster från tak till golv och om fem veckor så kommer det takläggare hit för att byta tak (iiiih, längtar).

Huset kommer emed andra ord snart vara helt klart (trodde typ aldrig att jag skulle få säga den meningen, haha) men faktum är att vi med facit i hand ändå varit rätt snabba! Det är faktiskt ett helt nytt hus (och tomt för den delen) som vi bor på idag om man jämför med hur det såg ut när vi flyttade in..

Kommer såklart bilder på allt i takt med att det blir klart! 🙂

Nu ska vi iväg på middag! Ha en härlig kväll.

Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!