Mina bästa grillspett!

Hej finisar!

Nu tänkte jag dela med mig av mina absoluta favorit-grillspett som består av paprika, lök, squash, oxfile, chorizo (helst hemgjord, aaah vad gott det är med hemgjord korv) och som pricken över i:t baconlindade bananer!

Det är så ljuvligt gott och smälter bokstavligt talat i munnen när man äter. Låter inte alls särskilt gott (jag var en av er när mitt geni till pojkvän en gång introducerade mig för banan-historien) men faktum är att det gör skillnaden!

Alla frågar jämt (senast igår på middagen) vad det är första gången de äter de baconlindade och grillade bananerna. Det är lite svårplacerat innan man vet men bildar liksom en smaksensation (haha höjer det verkligen till skyarna här känner jag) när det söta och lena i bananen möter det salta och krispiga i baconet!

CZ7A2005[1]

CZ7A2019[1]

CZ7A2053[1]

CZ7A2001[1]

Som en liten smakretare innan förrätten gillar jag att bjuda på kastrullpopcorn med vittryffelolja och havssalt. Vit tryffel passar typ till allt men gör sig riktigt bra med just popcorn. Trevligt att bjuda på ett glas prosecco till tycker jag.

CZ7A2034[1]

CZ7A2024[1]

Älskar förrätter men ibland vill man inte stå och laga mat hela dagen då är det perfekt att bjuda på en charkuteri-bricka till förrätt och låta gästerna ta för sig av de som de gillar!

I går hade jag laddat upp med olika serranoskinkor, oliver, ostar, avocado, syrliga tomater och (det viktigaste av allt) färskt lantbröd med hemgjord tsatsiki.

Till dessert blev det brownie med lättvipad grädde och rostade valnötter samt ett kakfat med lite småkakor till kaffet.

CZ7A1974[1]

Mat är verkligen livet! Håller ni med? 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!