Söndagskalas hemma i huset

Sitter och småler för mig själv medan jag summerar dagen som varit över ett iskallt glas cola light (varit besatt i många år) i väntan på söndagsmiddagen.

I morse dukade vi upp helgfrukosten utomhus (för första gången för i år, äntliigen!!). Bakade scones och tog med frukostbrickan ner till bryggan där vi satt oss på en pläd (jamen så myspysigt så ja dör).

6

8

7

Lagom till lunch började gäster i form av nära och kära strömma in på tomten. Vi har nämligen haft kalas här ute i huset i dag. 88års-kalas för Kristers (yes, så heter my man) fina farmor!

Vi dukade upp till en riktigt härlig grilllunch med grillspett, sallad, fransk potatissallad, röror och en massa smått och gott. Efter det blev det Mats magiska Key Lime pie (han gör den bästa i stan) och min nybakade rabarberpaj med vaniljvisp!

1

2

3

5

4

10

Efter lunchen tog vi en sväng med båten och seglade runt bland öarna. Det slog mig att det är det bästa jag vet. Vinden i håret. Blicken mot horisonten. Adrenalinet som flödar (vi har en sportvariant). Man känner helt enkelt att man lever på ett väldigt härligt sätt..

Näe, nu ska jag ”krama ur” de sista timmarna ur den här ljuvliga dagen!

Se till att ta vara på kvällen ni med.

Stor kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!