Nyttigt, enkelt och gott kvällssnacks!

Jag gillar verkligen kvällsfika (som man alltid sa när man var liten). Jamen sådär barnsligt mycket också. Vill liksom ha det varje kväll. Well, ingenting fel med det så länge de inte är en 200 g chokladkaka varje kväll (iaf inte just nu när jag marathon-tränar, känns aningen olämpligt).

Tänkte tipsa om ett bra kvälls-snacks som jag gärna myser ner mig med i soffan tillsammans med en kopp te.

Nämligen lite soygurt toppad med kokosflarn, hemgjord granola, krossade valnötter och några bananchips!

yoghurt1

Allt blir så mycket godare om man serverar det i fina glas. Som de här vackra loppisfynden!

yughirt4

Nu till kvällen har jag varit ute och sprungit med dom här sötnosarna. Bellis har nämligen en kompis (här snackar vi bff) över i helgen. Kompisen är ingen mindre än Theo the dog.

theo3

Vi joggade/stannade och luktade på saker var tionde meter för att sedan komma hem och softa på altanen.

theo2

Bella och Theo är verkligen söta med varandra. Springer och pussas, busar och har sig.

Har man en (hmm, lite speciell) hund som vanligtvis inte ens tittar (eller ens märker av) nån annan hund så smälter så klart mamma-hjärtat när man ser det här! 🙂

Näe, nu ska jag luta mig tillbaka, andas några djupa andetag och börja tagga till inför helgen. För imorgon drar jag och världens bästa Carro till Göteborg för en skärgårdsweekend på västkusten! Ska bli såå härligt..

Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!