När lillasyster blir stor!

Jag har i skrivande stund (så här tre dagar efter studenten) svårt att förstå att min lilla plutt (sladdis) till lillasyster gått ut skolan. För alltid om hon vill, eller så kanske hon återvänder till skolbänken någon dag men det är liksom hennes val. Hon bestämmer inte bara över sig själv och sitt liv utan har liksom fritt fram att göra precis vad hon vill. För all framtid (åååh, lillisen).

Har svårt att inte känna gråten (av glädjetårar) i halsen när jag tänker på det… Den lilla busungen som jag både lärde simma (tog med dig till badhuset varje söndag tillsammans med Antonia tills du lärde dig, mamma hade fullt upp på den tiden) och lärde cykla (sry för alla gr jag kollade bort vilket resulterade i att du körde in i några trottoarkanter för mycket). Jag ville dig bara väl (<3).

blommor

Gulle till mamma dukade fram en frukostbricka till henne och mig som vi myste till det med!

cassie

Jag studentdagen till ära!

Tella

Att se dig min vackra, kloka, speciella, originella, barnsliga, tokiga, roliga och supergrymma lillasyster stå där och skåla och skratta med dina vänner (efter över ett halvår med den jävliga borelian) var precis det jag behövde!  ..efter att ha brummat ner till Kramfors i Norrland över dagen. Kan lova att jag var rätt trött i onsdags efter de där 100 milen på ett dygn men det var det värt.

Herregud vad jag älskar dig!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!