Älskade midsommarmat!

Bästa med rester? Man får njuta av härlig midsommarmat i flera dagar!! (Yaaaay I like)

Till lunch på midsommar beställde jag caterad mat i år eftersom vi skulle vara på bastuflotten och bada, basta och fira!

Kände också att det räckte att fixa middagen med tillhörande dessertbord inför kvällen (…har som lite svårt att göra saker halvdant så mina matförberedelser brukar kunna gå till överdrift, här pratar vi veckor av planering, haha).

CZ7A5703-001

PS: Erkänner att snapsen bara står där ”för att det ser fint och härligt midsommar-aktigt ut”, he..he! Du behöver inte oroa dig för att jag häller i mig snaps på en söndag mami! 😉

CZ7A5719

Små grytors matjessilltårta var i alla fall bland det godaste jag någonsin ätit på ett midsommarbord och gästerna var helt lyriska över den! Konstigt att jag aldrig tänkt tanken på att göra det själv!

Jonas hade traditionsenligt med sig sin ”världens godaste gubbröra” som jag typ dör bara jag ser.. I kombination med färskpotatis så pratar vi ren perfektion! Aaahh.. 😉

1

2

Blev som tur är även över en ”cheesecake i glas toppad med rabarberkompott” efter midsommar-lunchen.. Älskar desserter som bokstavligt smälter i munnen. Ljuvligt!

Näe, nu ska jag hoppa i mjukisarna och se om det kommit några nya filmer till kvällen.

Ha en mysig kväll!

Stor kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!