Tv-inspelning och brygg-fika!

Hej vänner!

De senaste dagarna har jag hängt i Göteborg och spelat in en massa webb-tv för Elle Decoration som jag även jobbar med! Väldigt inspirerande att hänga med delar av Göteborgs inredningselit (jag är en riktig inredningssuccer även om det intresse inte riktigt visar sig här på bloggen).

rosa3

I dag blev det en brygg-fika med rosa tema (herregud vad glad man blr av den färgen, håller ni med?). Citruscupcakes och varm saft i kopp.

Det är faktiskt väldigt gott med varm saft (snäppet godare än te till just sötsaker om man nu inte vill gå all in med bubblet). Man värmer helt enkelt upp hemkokad saft (well, eller köpt). Passar bra till fika av alla möjliga slag.

rosa5

Hemma i huset renoverar vi som vanligt. De flesta husen inklusive vårt stora är nu (snaart) helt vita. Från att ha varit grönsvarta (ehm konstig färg jag vet).  Blivit rätt så stor skillnad svar : JA! ..nästan som natt och dag faktiskt.

ros6

rosa7

Utöver det har vi nytt tak och nya fönster på hela framsidan av huset mot Mälaren. För att inte låta allt för skrytig så är det dödssnyggt(!!! haha) Jag kommer snart med en massa bilder men vill liksom samla på mig hela paketet med före och efter! 🙂

JUST DET, receptet på dessa underbara cupcakes hittar ni här! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!