God och smakrik mat på ett naturligt vis!

Jag blev tipsad om en nyöppnad restaurang i närheten av jobbet som jag passade på att boka bord på en solig dag efter jobbet i veckan!

Restaurang Naturligtvis ligger på Kommendörsgatan på Östermalm i Stockholm och bjuder in till ett svenskt/franskt bondkök med mat producerad och tillagad på ett naturligt vis. Sounds good tyckte jag.

foratt

Jag började med en ½ råbiff som råkar vara det bästa jag vet. Kan inte välja något annat om det finns på menyn. Som tur är var jag bara på förrätten. Råbiffen smakade ljuvligt med det fina köttet i kombination med kapris, krisp och fluffig mousse.

kott

Mitt sällskap valde en härlig entrecote med spenat, pinjenötter, gruyere och café de paris- smör som tydligen smälte i munnen.

fisk

Jag tog en röding med brynt smör, betor och citron. Fisken gick väldigt bra ihop med de övriga råvarorna. Vi kan kalla det en smaksensation!

dessert

Till dessert valde jag en äppelpaj med vaniljcréme.

choklad

Smakade även deras lilla ganache på mörk choklad med ringlad olivolja, bröd och flingsalt. För ni har väl inte missat att choklad och salt är en killer-kombination? Så gott även med olivoljan till det söta.

Ha nu en mysig kväll!

Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!