Renovering och grillat – Varje dag i veckan!

Hej bloggis!

Vi har just satt in nya monsterfönster och dubbeldörrar på baksidan av huset och nu tänkte jag bjuda på ett smakprov på hur det ser ut. Blev faktiskt väldigt stor skillnad.

Ljusinsläppet är enormt och på något sätt känns det som att gränsen mellan ute och inne suddats ut mer än tidigare. Nu kan man bara skjuta upp dörrarna och njuta av allt det som är ute medan man sitter med en kopp mogonkaffe inne (som jag gör i skrivande stund).

CZ7A6622

CZ7A6650

Behöver ett nytt matbords-set till altanen. Tänker mig en väldigt rustik variant som rymmer många. Gärna 8 stolar för alla våra framtida (och nuvarande) grillfester… skönt när alla kan sitta samlade. Jaja, någotlunda samlade i alla fall. Snart är det ju även kräftskiva på schemat (woop).

CZ7A6640

Sitter ute hela kvällarna nu. Njuter av värmen och solen för fullt. Vet hur flyktig den är och hur snabbt det här underbara kan ta slut. Tyvärr.

CZ7A6668 CZ7A6666

Grillar verkligen varje dag nu och precis ALLT. Hamburgare är såklart en favorit varje vecka. I går slängde vi ihop middagen vid 9-tiden och då blev de en burgare på högrev med hemmagjord tryffelmajo, ekologisk sallad och surdegsbröd. ”Snabbmat” när det är som bäst. 😉

JUST DET! Nu till veckan drar jag och Carro ut på sommarturné med ELLE mat & vin och Fredagsmyspodden och besöker våra smultronställen runt om i Stockholm och lite utanför vilket ska bli så sjukt kul. Mer om det kommer snart.. 😉

Ha en fantastisk dag!

Kram på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!