Övervakningskameror och nya spottar!

Herregud vilken härlig dag vi haft. Sol från tidig morgon är det bästa jag vet. Smög ut med Bellis tidigt och tog en låång promenad här ute på landet. Var liksom ett magiskt skimmer över allt just den här morgonen.

Gjorde en supergod omelette till mig och Han som vi njöt av på altanen med en stor kopp kaffe. Utöver det har vi jobbat (renoveringen som aldrig tar slut). Satt upp massa spottar runt om hela innertaket (såå sjukt snyggt blev det) och även dragit kablar till våra nya värstingkameror (övervakning deluxe haha).

Näe, nu ska jag krypa ner i den uppvärmda (bara 37-38 grader nu på sommaren det är perfekt) och njuta av lite gottigt! 🙂 Så mysigt att bara ta med sig en bricka och gå upp och sätta sig på solbäddarna mellan baden och mumsa på något sånt här. Det mina vänner är livet mina mått mätt!

raka1

raka2

Poolen är faktiskt en av våra bästa köp. Vi badar året runt och minst ett par gånger i veckan. Det är enda stället där telefoner och annan teknik inte är tillåten och där vi bara har varandra att prata med. Perfekt i vardagens stress!

Ha bästa kvällen i solen nu finisar!

Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!