Trerätters sommarmiddag

Hej godingar!

Tillbaka på kontoret igen efter två veckors semester. Det kan låta rätt lite (och ja erkänner det är ju ingenting, älskar ledighetens lata dar juu) MEN det är inte så himla dumt att vara tillbaka på ett jobb man innerligt älskar (och nej, det här är inget försök till smöreri) utan bara en genuin känsla. Det slog mig när jag satt i bilen på väg mot jobbet. Att herregud vad jag älskar det jag gör. Så jäkla otacksamt lätt att glömma ibland bara.

I dag tänker jag inte glömma det för en sekund.

Just därför tänkte jag fira till det och bjussa på en trerätters middag!

Först ut är hembakade blinier med löjrom (döööör så gott) följt av lyxspett med oxfile och baconlindade bananer. Till dessert bjder jag på blåbärskladdkaka (ni har väl inte missat att skogen är full av de ljuvliga små bären?) och bäst av allt, en fruktig sangria! Den perfekta sommarmiddagen hör ni ju! 😉

Blinier

Ryska blinier med löjrom!

CZ7A20531

Lyxspett1

Lyxspett med oxfile och baconlindade bananer! 

Blabarskladdkaka1

Blabarskladdkaka2

Blåbärskladdkaka med lättvispad grädde! 

9

6

Blanda 1 flaska rödvin med 5 dl färskpressad apelsinsaft eller läsk och fyll på med is och färsk frukt så har du hemgjord sangria!

Nu ska jag iväg på födelsedagsmiddag.

Puss och hej!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!