Bästa macaronsen i stan!

Jag älskar macarons. Det vet ni ju. Sådär löjligt mycket. Ler bara jag ser en. Typ.

De här ljuvliga macaronsen är köpta. Laduree har bland de bästa i Stockholm, den ljuvliga lilla butiken hittar ni på Östermalmstorg (jag råkar ha 10 meter från kontoret, farligt). Så lyxigt att springa in där på fredagar efter jobbet och köpa med sig en påse till helgmyset!

10

Nu senast köpte jag choklad och kola med havssalt.

12

En annan favorit är deras ros. Rossmak är faktiskt väldigt gott. Åååh nu blir ja sugen på fika. Igen. Haha. Jag och sötsaker.

Jaja, nu ska jag jobba vidare.

Ha en härlig dag.

Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!