Restaurangtips: Piren på Kristinebergs strand

Hej på er hjärtan!

Äntligen fredag och lite sol och blå himmel på det. Nästan så att man hade glömt hur det kändes (dopaminet dansar av sig själv). Jaja, tänker inte bli en av dom där som bara klagar på sommarens väder har jag bestämt!

Tänkte tipsa om veckans restaurang och det blir ingen mindre än Restaurang Piren som ligger vackert vid Mälarens strandkant i Kristinebergs strand. Supermysig uteservering, trevlig personal och bra hängställe helt enkelt.

När jag var där i veckan firade vi en kompis, Svante som fyllde år.

1

Startade middagen med prosecco som sedan övergick i kalixrom för min de (HIMMELEN for real).

2

Tog sedan deras magiska råbiff till varmrätt med pommes! Varför är det så svårt att ta anat än just råbiff om det finns på menyn?? F A V O U R I T E!

3

Avslutade hemma i Svantes och Sofias nya lägenhet (som var TO DIE FOR-fin så det bara stod härliga till) där det blev chokladtårta och ”måndagsfest” fram till 4ish-snåret om natten… Inte att rekommendera när man inte har semester längre (skjut mig dagen efter liksom) men fick så fint känna mig som 14 igen. Inte dumt det heller då och då!

Nu ska jag ut i solen och njuta av en härlig lunch här på Östermalms torg!

Ha en härlig fredag!

Kramkram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!