Min nygamla herbariumsamling!

Happy P R I D E vänner!

Älskar pride och hade jag inte varit mitt i en hus-renovering (ja precis, fortfarande.. ush va sånt här tar tid) så hade jag självklart gått pride-paraden i dag. Sällan det är så mycket positiv energi och kärlek i luften som idag.

Well. Har fixat med de sista spottarna (så att de äntligen lyser, YAY) längst med innertaket på huset. Utöver det har jag faktiskt helrenoverat tavel-väggen. Ja precis, tavelväggen vid matsals-bordet ni vet! Den fick vara kvar men ner fick de lite opersonliga tryckta printen åka och upp fick min nyinköpta (fast egentligen riktigt gamla) samling av herbarium (som är pressade blommor/växter på ett papper helt enkelt) komma.

4

Den här samlingen kommer från en antikauktion och innehåller pressade blommor från tidigt 1900-tal och framåt (de flesta från 1940ish). Svenska ”vanliga” blommor som jag tyckte passade ypperligt bra in här hos oss. Blev mer harmoniskt än tidigare då vi hade svarta ramar.

Är riktigt nöjd faktiskt. Var lite pilligt men till slut så. Gillar verkligen naturnära färger och avskalad inredning.

Nu ska jag sätta igång med lördagsmaten som resultera i en trerätters tänkte jag!

Puss  och hej!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!