Bakdag deluxe!

I dag fick jag för första gången på länge en flashback till 2007 när jag bodde på Nya Zeeland. Där pratade man ofta om Auckland-weather. Det var nämligen schitzo. På riktigt. Där kunde man uppleva alla årstiderna flera gånger om på en dag och så har det verkligen varit här idag.

Det har regnat/stormat/varit tropisk värme så många gånger att jag inte orkat räkna. När till och med lilla Sori kommer in och lägger sig på bordet mitt på dagen (istället för att vara ute och jaga små råttor) så vet man att det är bäst att hålla sig inne 😉

CZ7A8332

Well det här gick i från att vara bro-byggar-dagen (vi håller på att bygga nu bro till huset) till att bli stora bakar-dagen (YAY inte mig emot).

Plockat egna biggaråer från vårt gigantiska biggarå-träd som jag tänkte baka en paj av och även laddat upp med färska jordgubbar som snart kommer att hamna mitt i smeten (he..he) i en chokladcheesecake.

CZ7A8411

CZ7A8414

CZ7A8394

CZ7A8383

CZ7A8387

CZ7A8388

Nu ska jag sätta i gång och baka! Resultatet och recepten får ni imorgon.

Ha en mysig söndag.

Puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!