En dag på rosa moln

Gårdagen var en sån där sällsynt dag (den här sommaren i af). Ni vet, sådär magisk perfekt. Så att man nästan skäms.. haha!

Skuttade upp tidigt och bakade scones till familjen som fortfarande låg och sov. Jag älskar att överraska våra nattgäster med storslagen frukost dagen efter. Vill att de ska känna sig bortskämda. Speciell. Som att de bor på hotell. Ni vet. Finns ingen bättre känsla än att ta hand om sina nära och kära, fixa och tixa för de man håller kär!

Där satt vi och hade det semester-bra tills vi packade bikinin och drog till ett av mina smultronställen på Ekerö, Löten.

hej

Där badade vi hela dagen tills vi åkte vidare till en glassbar i området och köpte och varsin glass som vi tog med till ett vackert naturreservat i närheten och dukade upp till glasspicknick. Omringad av en massa betande får och kor. Som tagen ur en Astrid Lindgren-film.

Mot kvällen blev det grillmiddag med lyxspett och ljummen sommar-potatissallad och krämig tzatsiki med kall rosé.

CZ7A8789

Efter middagen satt vi ute i lounge-gruppen halva natten tills vi stupade i sömn. Minns inte senast vi satt ute så länge i sommar. Till den här utsikten dessutom.

CZ7A8825

Sori och Bellis var såklart med hela kvällen!

CZ7A8836

CZ7A8822

CZ7A8830

CZ7A8848

CZ7A8854

Bästa av allt? Det är bara lördag (iiiiiiiihhhhh) och vi har två dagar till att se fram emot tillsammans.

Näst bästa av allt? Det är strålande sol och blå himmel idag IGEN!! Nu ska jag fixa lite amerikanska plättar till mina älskade (som så klart fortfarande sover idag igen, dejavu). Undrar om ja kan slå gårdagens frukostbuffe. Well, värt att försöka! 😉

Ha en härlig dag i solen!

Stor kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!