Chokladpraliner på G!

Jag älskar godis! Dom bästa göra man faktiskt hemma själv. Chokladpraliner, tryfflar, fudge, kolor och natur-godisbitar är både godare och nyttigare att slänga ihop hemma istället för att köpa (fullproppade med en massa e-ämnen och okända ingredienser).

I kväll har jag laddat upp med ingredienser för att göra fudge och naturgodis-bitar inför helgen. Till det mjukisar, ett glas rött, en galen solnedgång utanför fönstret, en altandörr på glänt, fågelkvitter OCH (som pricken över i:et) lite skön musik i bakgrunden..

Ja ni, ibland ska man bara må! 😉

choklad6

choklad3

En av de bästa ingredienserna när man ska baka egna godisbitar är frystorkade jodgubbar. Så smakrika och goda. Passar perfekt med choklad av alla dess slag.

choklad1

Receptet får ni i morgon! Ha en mysig kväll och ta vara på solstrålarna.

Puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!