Oslo weekend!

Helgen spenderades i Oslo hos henne. Hon som inte är vem som helst. Snarare allt.

Toppen på mitt mos, grädden i mitt kaffe, dippen på mitt chips. Etc etc. Haha! 😉

Känner mig så lyckligt lottad att få ha en riktig bästis (som dessutom är min kusin). En självklar person jag ringer så fort det är något. Som känner mig ut och innan, vet precis hur jag fungerar. Som jag litar på till 100 % och som jag vet alltid vill mig väl. Som jag kan skratta med tills jag gråter. Tills det inte går att skratta mer. Och sedan liite till..

Jaotoneny

Fylld med energi till max (trots alldeles för mycket vin och alldeless för sena nätter…) efter helgen i Oslo med Antonia!

Nu är jag laddad för en härlig vecka på kontoret. Herregud vad jag älskar mitt jobb ändå.

Puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!