September TO DO-list

Ny månad! Nya tag..

Det här står på min TO DO-inspirations-lista (för att överleva, he..he höstens ingång).

Hey September. Du och jag ska..

bat

SÄLJA

För att vi (kaaaaanske redan till helgen???) ska köpa en ny båt! Well, vi är inte superstressade eftersom säsongen typ är över men vi har bestämt oss (vilket känns så pirr-i-magen-bra att jag typ dör) för att sälja och köpa nytt! Hittat båten vi vill ha dessutom. Iiiiiiiiihhhhhh! ...så tack för dessa år Baylinern! 😉

cheesecake i glas

BAKA

Ta hand om rabarberna och göra cheesecake i glas med rabarberkompott. Enkelt och barnsligt gott!!!

IMG_2560

BADA

För det är det bästa jag vet (ni ser ju hur löjligt glad jag ser ut, haha)!! Än är det ca 20 grader i vattnet och då måste man (även fast det är rätt freeezing) bara hoppa i. Snart kommer hösten på riktigt och då ska jag vara färdigbadad för i år! 😉

brod5

HÄNGA

På mitt favourite place on earth, altanen. Andas in det som fortfarande är kvar av sommaren. Gärna över en ostbricka med surdegsbaguette och ett glas rött efter jobbet.

CZ7A20531

GRILLA

Så mycket jag bara kan! För det finns inget godare och bara lukten gör mig lycklig!

CZ7A8848

NJUTA

Ta mer tid än vanligt åt att bara vara. Har en förmåga att köra på 120 tills jag somnar. Vill hinna se himmelen färgas rosa för att sedan gå mot svart. Inlindad i en filt med en stor kopp te.

cimg2614-1

RESA

JAAA men JAAAAA! Ska till SydAfrika på pressresa med mat och vin i fokus vilket känns helt overkligt! Drar dessutom redan den 13 september vilket är snaaaart!

str3459ex.147825_xx

BOKA

Det är lite nu eller aldrig att boka jul och nyårsresan. Brorsan och hans fina Kaja vill att vi hänger på till Mauritius vilket inte låter så dumt.. Snarare helt freakin lovely men det är dessvärre inte gratis.. utan rätt snordyrt!

CZ7A7836

FIRA

Ska fira av den här månaden med att fylla år (bästa jag vet) med en massa tjejer, bastuflotte, champagne, restaurang och ett enda stort pyjamasparty! LÄNGTAR!

Jo men det här ska vi ju klara av.. Eller hur (tur för mig att jag inte tar upp allt det här andra.. vardagliga, tråkiga, jobbiga här). Haha!

Puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!