Chevrépaj med ruccola och tomat

Hej finisar!

Måndag och ny vecka. Inte vilken vecka som helst dock utan gala-vecka (wiiiehooo, älska galaliv)! På fredag är det nämligen ELLE mat & vins 20årsjubileum vilket jag verkligen känner mig pepp på!

Funderar fortfarande på vad jag ska ha på mig med det lutar mot långklänning faktiskt. Hmm.. Snygg tänkte jag vara i vilket fall, haha!

I dag bjuder jag på receptet på min chevrépaj fylld med ruccola, spenat och skördetomater i alla olika färger. God att äta som den är eller i kombination med kött eller andra små tapasrätter.

paj

paj2

fest

Sist när vi åt den här gudingen dukade jag upp en gigantisk ostbricka och serverade med ugnsbakade rödbetor och färsk sangria. Inte dumt vill jag lova!

paj

Här hittar du receptet på min krämiga chevrépaj! 

Här hittar ni receptet på min bästa sangria! 

BTW, SÅ galet kul att se att ni nu är rätt så många som hänger här inne på bloggen! Vore ju så kul om ni kunde kommentera lite mer så jag får veta vilka ni är. Det som är det roligaste med att blogga ju. Att lära känna er och på något sätt ”hänga tillsammans”. He..he! Hoppas ni förstår!

Kramkram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Jag har följt din bakblogg sen du började skriva på veckorevyn 🙂 Du kanske minns att jag skickade en bild på mina katter i ett fönster med hösten utanför.
    Såg dig också så klart i Hela Sverige Bakar!
    Gillar ditt nya bloggforum, speciellt sen det blev möjligt att läsa i mobilen också.

    Sofia 2015-09-09 10:33:00
    Svara
    • Svar på Sofias kommentar.

      Åh hej Sofia! Ja klart jag minns dig och dina söta katter. 🙂 JA, så skönt att det går att läsa i mobilen nu, lite otacksamt att blogga annars då de flesta läser den där. KUL att du följer min blogg. Blir jag superglad för. Kram

      Cassandra Lundgren 2015-09-09 11:30:34
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!