Bästa festtipsen!

Lilllördagen till ära bjuder jag på bästa festtipsen från mig och våra fantastiska bloggare (som du även kommer att hitta i nya jubileumsnumret som kommer ut den 15 september). Alltså det numret får ni INTE missa. Så dödssnyggt! På riktigt ren perfektion!

CZ7A2001[1]

Jag brukar ofta bjuda gästerna på en liten skål med tryffelpopcorn innan förrätten. Den kan man mingla runt med i kombination med ett glas prosecco. MUMS!

CZ7A1679[1]

Förbered så mycket som möjligt så du också har chans att mingla runt och slappna av på festen.. Här har jag gjort en version av en kladdaka (tryckt i hjärtform) som är toppad med nutella och hallon. Serverad med en klick grädde och rostade valnötter. Enkelt att förbereda små portioner och bara ta fram när de är redo att serveras.

CZ7A0530

Ett drinkbord är ju såklart ett måste på festen! Brukar bli väldigt poppis bland gästerna.

Tycker också att man kan lägga ner lite extra krut på dekorationerna för att skapa en festlig stämning! Med vimplar, pompoms och vackra snittblommor till borden kommer man såklart långt!

Gillar Olive Hummers tips i tidningen med!

Bjud alla du känner. Laga en stor vegetarisk carbonara eller en grön ärtsoppa med gott bröd. Köp massor av vin och öl. Spela för hög musik. Dansa ALLTID. Få folk att stanna länge. Bjud på oväntad nattmat, typ kokt kronärtskocka med smör. Sen kan du alltid dansa lite till.

1

Ser det riktigt framför mig.. Vilken jäkla fest! ..och varför inte göra egen pasta till carbonaran? Här hittar ni Systrarna Eisenmans bästa recept! 

Och eftersom jag är en sucker för lekar så faller även Fridas tips mig i smaken.

Sätt maten i fokus på ett roligt och kreativt sätt. Fördela in gästerna i tre lag, förrätt, huvudrätt och efterrätt. Låt lagen ha fri tillgång till kylskåpet och alla ingredienser du inhandlat. Tävlingen kan börja! 

CZ7A9637

Kul att stå och rulla chokladbollar ihop på fest.. 😉

Här hittar du alla bloggares kreativa tips för perfekta festen! 

På fredag har vi vår stora jubileumsfest (då kommer jag även få träffa några av våra bloggare ”på riktigt” för första gången vilket jag verkligen ser fram emot)

Ha en härlig dag!

Puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!