Dan för dan = 20årsjubileum!!

Dagen har bjudit på stress och en hel del skratt (tur att man kan varva ändå). Egentligen bara precis som det ska vara inför ett 20årsjubileum. Gått på lite möten hit och dit. Fixat smycken (dock inte kläder, det blir nu efter jobbet… eeeehh, hoppas det finns..nått!).

Tog bilen till Rosendals trädgård vid lunch för att se den här sköna bönan bjuda på mattrender och god mat i samarbete med Hälsans kök.

Linnea

Är så glad över att Linnea vill blogga hos oss (kolla in hennes blogg Brooklyn Kitchen). Hon är både trevlig och väldigt begåvad. Sådär inspirerande att man bara vill åka hem och laga en massa nyttig mat (till och med jag som helst åker hem och sätter en bulldeg på jäsning, he..he).

halsomat

Såhär färgglad blev min tallrik. Självklart överfull. Så jag gillar det! Haha.. Alltså! 

vin

I kväll (efter jag stressat runt på stan för att hitta klänning inför morgondagen) ska jag göra precis samma sak som jag gjorde igår. Sjunka ner i jacuzzin med ett glas vin. Aaaaahhh, längtar redan.

utsikt

Så här vacker var himmelen igår. Som en pastellfärgad dröm. Jag minns att jag kände mig avslappnad. Hoppas jag kan känna det i kväll med.

Har btw börjat kolla på ett nytt program på SVT Play. Tro, hopp och kärlek. Som Bonde Söker Fru fast med präster som skör kärleken! Är riktigt underhållande jag som älskar ”sånna där” fjantiga program! Haha..

Puss och hej!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!