20årsjubileum och allt!

Igår stod det 20årspartaj på schemat! Jag hade världens mest stressiga dag (fram till åtta minuter innan gästerna ankom typ). Jomen på riktigt.. Sådär jobbigt stressigt med flängande fram och tillbaka så att man blir alldeles matt (..och svettig och allt annat jäkligt).

Sedan kom jag till Metropol Palais där jag fick sjunka ner i en stol för att få hår och make fixat av en fantastisk make up artist (hur lyxigt??).

Z6A8495-700x467

redaktionen

Här är världens härligaste redaktion. Jo, jag lovar! Lyssna här. Suzanne som är chefredaktör (blommiga bruden) är sådär mysig och go så att man bara stortrivs på jobbet varje dag.

Jenny till vänster är sådär ironiskt rolig med en humor som jag verkligen gillar! Väldigt duktig på det hon gör dessutom (en riktigt imponerande journalist vilket jag tyckte redan innan jag började jobba på tidningen). Åsa (som förövrigt var snyggast på festen igår, ser hon inte hämtad ut från en hollywood-film på 20-talet??) är en sån där människa man bara vill ha omkring sig. Positiv och harmonisk.

Carro var tyvärr bakom scenen när redaktionsbilden togs men vi hann som tur var ta en liten selfie backstage innan festen (he..he) och hon är ju bara bäst i världen (vilket ni vet sedan tidigare) men det är hon!

IMG_3346

Jaja, blev nästan lite sentimental här men slog mig igår under festen igår (mitt bland allt hetsätande av snittar, alla sorlande röster och allt bubbel) att jag är så glad över att få vara en del av den här redaktionen.

Som gör den bästa tidningen av dom alla. Den tidningen som jag tidigare bara bläddrade i och drömde mig bort. ELLE mat & vin! 

jagochsusanne

Näe, nu ska jag sätta igång och packa inför Syafrika i morgon(!!!) Aaaaahhh 🙂

TACK till alla som gjorde gårdagen till en toppenkväll!

Puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!