Late night dinner – middagstips!

Igår blev jag mer än glad när jag kom hem. Aningen för sent. Aningen för trött. För less. You name it!

Möttes av ett bud från Arla med dessa godsaker vid ytterdörren vilket var exakt vad jag behövde. Energinivån rusade upp i taket och jag skuttade bokstavligt talat in i köket och satte igång och skiva brödet, blanda salladen och skiva laxen.

När killen kom hem stod maten färdig och vi njöt av en ljuvlig middag med färskpressad äppelmust (till första avsnittet av Bonde söker fru, haha).

middag

middag2

För att komma till middagstipset.. Jag älskar den här typen av mat! Att blanda samman lite av det man har hemma. Lax, bröd, bär, sallad och god färskost såklart. Äta lite tapas-aktigt och inte göra en så stor grej av middagen.

I kväll behöver jag som tur är inte tänka på middag. Ska nämligen njuta av raw food och champagne på Ljunggrens (YAY) som bjuder in till helkväl! Ska gå med min chefredaktör Suzanne vilket ska bli skoj (nedräkning). Kakan min favorit ska dessutom spela skivor. Kan inte bli annat än bra.

Go torsdagkväll på er!

Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!