För det här är min helg!

Skål för tusan.. och allt det där!

För det är fredag, solen skiner och i helgen fyller jag år! Jag som älskar att fylla år. Som längtar efter det varje år (yes, like a baby haha).

Jamen tänka sig. Att den här lilla nörden (som faktiskt är jag) fyller hela 28 år.. Har en känsla av att det kommer att passa mig galant att vara just 28. Speciellt då jag har lite roliga projekt på g. 😉

3

Inviger firandet redan i dag med lite rosa bubbel (favorit från Sydafrika).

CZ7A0550

I morgon firar jag till det rejält tillsammans med 12 vänner.

Firandet börjar med en båttur i solnedgången genom Stockholms innerstad på en mysig bastuflotte där det kommer att bjudas på bubbel och snittar. Vi kommer sedan att stanna till på Ekerö för att njuta av en femrätters middag på Jungfrusund Marina. Efter middagen drar vi hem till huset för tjejparty, ännu mer bubbel, jacuzzi och sleepover!

IIIIiiih vad jag längtar.

Här kan ni ladda upp inför helgen med helgmeny och vintips!

Här tipsar Leila om en härlig helgmeny.

Här hittar ni rött, sött och vitt vin för alla smaker.

Puss

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!