Chokladverkstad med Lindt!

Hej på er!

Den här onsdagen startade bättre än genomsnittet (trots allmän låg energi då jag håller på att dra på en en jäkla förkylning).

Var inbjuden på en chokladverkstad (alltså bara namnet på inbjudan var ju to die for) av Lindt där vi fick hoppa runt på olika chokladstationer.

Det blev en hel del julpyssel men det bästa av allt var att få vara med och göra egna Lindtkulor (alltså drömmen). Hade seriöst lust att hälla i mig hela skålen med smält mjölkchoklad när man stod där..

choklad1 choklad4

Koncentrerad som attan för att inte spilla chokladen utanför skalet.. Lyckades.. Nästan!

choklad7

choklad5

Så här fina blev våra Lindtkulor. Perfektion skulle jag vilja kalla det.

choklad6

Pysslet fick vi slå in till fina julklappar som Lindt sedan skulle skicka hem till våra nära och kära (så håll koll i brevlådan alla vänner som tycker sig förtjäna något gott som uppskattning snart).

choklad9

En av mina favvostationer var den där man fick göra egna cakepops. Så mysigt att dekorera och bara stå och pilla lite här och där tycker jag.

vitva

Och hur genuin var inte chokladmästaren från Schweiz då? Jamen man dör typ gulligulldöden.. Helt klart värt en ”selfie” bara för hatten.

Med oss hem fick vi en säck (ja precis en proppfull tomte-säck) med valfria Lindtkulor. Jag gick crazy så klart och sitter nu med ca 2 kg vidskrivbordet.. Farligt när man börjar bli sugen ”på nått” där runt 15-rycket..

Puss på er!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!