Kreativa höst

Jo men jag gillar faktiskt dig. På riktigt.

Jag blir varken tröttare eller deppigare (än vanligt, hehe) om hösten som många brukar gnälla om att dom blir. Snarare tvärtom.

Känner sån nystart-känsla spira i hela kroppen. Får sug att köpa ett nytt fint block (penna och hela köret, haha) inför den ”nya säsongen” som väntar runt hörnet.

IMG_5169

I helgen kände jag verkligen att den känslan greppade tag om mig. Jag fick tusen idéer på projekt jag vill starta upp och förverkliga.

IMG_5147

Jamen när man står såhär.. Med solen i ögonen, omringad av höstens vackra färger och för en gångs skull har den där tiden att bara stå och blicka ut över vattnet.. Då kommer den – känslan med insikten (som hos en pånyttfödd) om att ingenting är omöjligt!

Då skulle jag (så gärna) vilja spara ner känslan i en liten burk. För så fort höstens ljumma vindar byts ut mot vinterns kalla frost så avtar den.. Försvinner och söker skydd, långt inne i mig. Då går jag in i en ”överlevnads-period” fylld av soffmys (med lurvigaste filten), tedrickande och serietittande. 😉

Kan ni känna igen er?

Nog är det lustigt det där med årstider i alla fall och vilka känslor de kan framkalla.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej!

  Minns att du förut hade ett recept på kladdkaka med ferrero rocher och chokladganache (som jag har sparat någonstans vet dock ej var), skulle du snälla kunna skriva ut det igen? 🙂

  Kram, Hanna

  Hanna 2015-10-20 00:34:00
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Det ska jag uppdatera med. Den låg på Vecko Revyn tidigare men jag fixar ett nytt inlägg 🙂 Ha en toppendag!

   Cassandra Lundgren 2015-10-27 16:13:01
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!