Lyxig höstbrunch

Hösten är helt magisk i år.. 

Det är inte kallt, blåser typ aldrig och solen visar sig flera gånger om dagen. Jamen bara det. 

Finns inget bättre än sena höstar med kripsig luft och löv i alla möjliga färger.

I morse dukade jag fram en riktigt mysig halloween-brunch med scones, nybakat knäckebröd, hemgjord marmelad och nybryggt kaffe. Till det päronbellini med färsk ingefära och en skvätt mousserande (MUMS)!

Är det helg så är det.. jamen ni vet!

hemma2

b2

b4

b11b3   b9 b10

Recepten kommer jag självklart dela med mig av här på bloggen så håll utkik för idag hinner jag inte. Måste bygga klart båthuset (som aldrig blir klart.. suck) och göra en massa annat viktigt..

alg1

Kolla vilken sköning som gästade oss under brunchen i morse!!

alg3

Älgar är så ståtliga. Älskar vilda djur och blir helt tagen varje gång de kommer förbi på besök. Vilket är rätt ofta när man bor ute på landet 😉

bellass

Här är den närmsta skogen alldeles intill vår tomt. Har alltid älskat den. Den är så sagolik på något sätt. Inte alls läskig, inte ens om kvällarna. Det är liksom tät runt om men inuti så öppnar den upp sig som ni ser.

Nästan som ett gigantiskt utomhusrum. Här kan man andas efter veckan som varit. Det gjorde jag i morse tillsammans med den här fina tjejen. Min lilla älskling. Så klart.

Näe ni, nu måste jag återgå till jobb. Ha bästa halloween-kvällen och drick några drinkar på halloween-festen från mig om du ska på någon sån..

Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!