När en har två pappor

En dag som fars dag påminner om att jag faktiskt inte bara har en pappa. Utan två.

Mina föräldrar skildes när jag var fem år. Jag förstod självklart inte så mycket just där och då men jag minns det som att vi helt plötsligt en dag skulle lämna vårt hus (och pappa i huset) för att flytta in till stan med mamma.

Jag har aldrig upplevt det många skilsmässo-barn upplevt, dvs varannan-vecka-livet. För oss var det mer sporadiska besök till pappa då och då vilket man kan tycka vad man vill om såhär i efterhand..

Efter skilsmässan kom en ny man in i mammas (och våra) liv, Micke! En man som idag 22 år senare är minst lika mycket pappa till mig som min biologiska. Han som vi flyttade in i ett nytt hus (som jag idag ser som mitt barndomshem) tillsammans med och som förutom trygghet gav mig världens finaste lillasyster.

Trots att det varit mycket upp och ner är jag i dag väldigt tacksam över relationen med dem både, fast på olika sätt.

Här bjuder jag några bilder tillsammans med min riktiga pappa.

bild1

Min riktiga pappa, Benny älskar att fiska, jaga och hänga ute i naturen. Som vuxen uppskattar jag naturen på precis samma sätt och är säker på att min kärlek till den och alla djur kommer från pappa.

bild2

Har sån tur att jag haft min äldre bror som hängt med på hela den här resan man kallar uppväxt. Som alltid funnits där vid min sida. Stark och klok.

bild4

Hittade den här bilden. Från en födelsedagsmorgon i huset där vi spenderade våra första år. Mamma har bakat bullar och småkakor som vi mumsar på innan kalas.

bild3

Här är en stolt femåring med alla sina vänner från gatan hemma i Klockestrand. Bästisen då (som nu) Antonia sitter närmast vid min sida.

farsdag

Jag tillsammans med världens bästa Micke som jag är så tacksam över att han kom in i våra liv. Och finns kvar än idag.

Stort grattis till båda mina ”pappor” idag! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!