Julmys med nya tidningen!

Hej hjärtan!

I söndags gjorde jag chiapudding för hela veckan. Så skönt att bara ladda upp i portionsförpackningar och kunna ta on the go på morgonen med en kaffe.

chia

Min variant består av 2 dl mandelmjölk, 1/2 banan och 1/2 dl chiafrön. Blanda samman allt och kyl sedan i några timmar innan servering. Jag lägger oftast lite färska bär i botten och toppar med en fröblandning av pumpakärnor, solrosfrön, lite granola och torkade bär.

Supergott men framförallt mättande och nyttigt på det, perfekta vardagsfrullen helt enkelt.

tidning1-700x524

Har ni sett att vårt senaste jul & nyårsnummer nu finns i butik?

Där bjuder vi bland annat på färdiga jul & nyårsmenyer, glöggmingelmys och glittrande drinkar till 12-slaget. Jag älskar att sätta mig ner (med en kopp kardemummakaffe och chiapudding den här gången) och kolla igenom den nya tidningen. Bästa stunden på veckan, lätt! 🙂

bild

Jag tipsar bland annat om finfina klappar och lite annat smått och gott.. 🙂

Ha en härlig torsdag!

KRAM

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!