100 orsaker till att skaffa husdjur!

Det spelar ingen roll hur dålig dagen varit. Hur skit och åt helvette allt precis känts.

När jag hämtar upp Bellis hos (världens bästa sedan flera år <3) dagmatte skiner jag upp som en sol redan när jag svänger in på gatan. Det dåliga humöret rinner av lagom till jag kliver ur bilen på infarten. Varje gång.

När Hon sedan skuttar ut, gladare än vad som är rimligt.. Jamen ni vet.. Då smälter jag.. också varje gång!

bella2

Att få lägga mig i soffan och göra det här! Det är lycka kära vänner 🙂

Bjuder på några bilder med mina älsklingar!

jagochsori

Om somrarna älskar vi att hänga nere vid bryggan. Speciellt Soran som är väldigt intresserad av vatten(??) av någon anledning.

bella8

Bellis och jag i sommar när vi låg och solade. Hon alltid vid min sida. Min trogna lilla vän.

katt

Den här lilla skönheten.

12

bella1

Bellis random vardagskväll efter middagen.. Min lilla tröttskit!

bella20

På Bellas favvoställe blå lagunen där hon får springa fritt i skogen, på stranden, bada och allt som hon gillar.

CZ7A8825

En sommarkväll på altanen. Bellis och Sori ligger alltid bredvid varandra och tittar ut över vattnet. Jamen huuuur sött är inte det? Dör lite varje gång..

CZ7A8836

CZ7A8822-700x445CZ7A9776

Snart har vi den här utsikten igen. Kommer ihåg när vi kom hem från USA förra året. När vi åkte var det bar mark och fortfarande grönt gräs och när vi kom hem en månad senare såg det ut så här. Djuren var lyriska och Bella rullade runt i snön som en galning!

Ja, att ha djur är det bästa som finns! Håller ni med?

Puss

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jaa! Vår lilla vovve är bland det bästa som hänt mig och min sambo. Hon är aldrig långsint, alltid glad att se en, trött och osocial under tidiga mornar precis som oss, och bara ett fluff av kärlek 🙂 Längtar dock tills vi flyttar från stan så att hon också kan springa fritt!

    Emma Jacobsen 2015-11-18 10:38:00
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!