Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Att man skulle bli en crazy cat lady..

Alltså.. Att bara få ligga och snosa på den här lilla skönheten..

sori

Det roliga är att jag inte ens gillade katter innan vi (efter en hel del tjat från honom som är en riktig crazy cat kille, haha) skaffade Sori. Jag var dessutom grovt allergisk och inte alls sugen på att må skit varje dag..

Men, jag övertalades OCH allergin la sig faktiskt med tiden (med hjälp av en del tålamod och starka mediciner) men idag tar jag faktiskt inte en enda tablett vilket är rätt tufft.

Jag brukar säga att jag är ett bevis på att man faktiskt kan bota allergier.. hybris! 😉 Ja men tror personligen att det är lite som med rädslor. Går inte att komma förbi utan att man utsätter sig för det!

Har ni några erfarenheter av det?

Kram och ha en mysig kväll!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!