Julshopping och knäck hemma i Kramfors

Hej hjärtan!

I dag har jag varit i Sundsvall och julhandlat tillsammans med pappa. Min fina pappa. Är glad ända in i själen efter vår härliga härliga dag full med shopping, lunch, extra stor cappucino och sedan chips i bilen på vägen hem. Vi träffas inte ofta så sånna här dagar betyder väldigt mycket.

Nu står jag och lillasyster (well, mest Tella eftersom jag sitter här och skriver, haha) och bakar knäck. Första omgången utan mandlar och nu ska vi snart gå in på omgång nr 2 plus sätta igång att koka lite fudge.

knack3

knack1 knack2

9

Trixan sitter i fönstret och julmusiken går varm här hemma i huset bland levande ljus. Ibland är livet lika magiskt som i sagorna. Jag älskar det!

Definitivt en bättre måndag. <3

Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!