Fredagsmyspodden är tillbaka!

Hej hjärtan!

Äntligen fredag, eller? Ja känner faktiskt inte så efter veckan som gått utan på senaste tiden har varje vardag nästan känts som en fredag. Känner sån lycka i att gå min egen väg, stå på egna ben och göra det jag verkligen älskar.. Sån frihetskänsla!

JUST det, fredagsmyspodden med Cassie och Carro är tillbaka, wiiiiehooo! Och här kan du lyssna på senaste avsnittet >> där vi avrundar året som varit genom att hissa och dissa. Vi blickar framår och pratar om allt spännande som ligger framför oss samtidigt som vi avger löften för 2016.. Alltsammans kaffehöga och rödvinslulliga på Taverna Brillo efter en lång mötesdag i stan!

Just det (..igen), utlovas även en skrattattack eller två! 😉

podd

Här kan du lyssna på senaste avsnittet>>

Prenumerera på Fredagsmyspodden på Itunes här>>

Hoppas ni haft en härlig vecka och får en ännu härligare helg! 🙂

Puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!