Renoverar, svär och käkar croissanter

Ska du renovera typ vad som helst. Se till att starta dagen eller i alla fall ladda upp med en gofika! Det är mitt bästa tips.. för att överleva!

Allt började ju så harmoniskt med att vi fixade till och målade om gästrummet precis efter nyår. Allt gick lekande lätt och var lite som i en film. Vi åkte och handlade möbler och fåglarna kvittrade (eeehh jamen typ). Vi åkte sedan hem och satt alla möbler på plats vilket blev succé. Allt gick enligt plan och hur smidigt som helst.

1

Inte konstigt att vi fick blodad tand och ville sätta igång med hallen direkt efter (har en gigantisk hall på säkert 20 kvadratmeter). Enda juxet var att det satt tapet i hallen. Well, inga problem tänkte vi och började skära bort skarvar och spackla igen för att sedan måla över tapeten.

Ungefär här gick det inte riktigt som vi hade tänkt oss. Typ ingenting. Blev stora bubblor över hela väggarna och vi började få smått panik. Började då panikartat att dra bort tapeterna vilket resulterade i att typ 90 % av allt småpapper bakom tapeterna blev kvar på väggarna.

Åkte och köpte medel för att enklare få bort det men det gick inte heller nått vidare. Så här står vi fortfarande, två vekor senare och försöker fortfarande få bort alla rester med hjälp av medel, spackelspade och slipmarskin. Tålamodet är som bortblåst och vi vill aldrig mer måla. Haha! I alla fall inte på ett tag.

Jaja, fint kommer det bli när det väl är klart. Och rätt så kul har vi faktiskt haft imellan alla suckarna. Vi har skrattat, lyssnat på P3 dokumentär, skålat i rödvin och frossat i just gofika. 😉 Det behöver man som hantverkare. Tro mig!

Bästa renoveringfikat är ”mina” hemgjorda croissanter gjorda på köpta smördegsplattor. Så galet goda att servera direkt från ugnen med nutella och en stor kopp kaffe.

2-726x1024

Jag är på riktigt besatt av nutella. Hur kan nått smaka så.. perfekt? Äter gärna direkt ur burken men det besparar jag er bilder på. 😉

6

Här bjuder vi på en busenkel guide på hur du gör egna croissanter hemma >> 

Ha en superhärlig lördag, nu är rasten slut! 😉

Kram på er

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!