Varm chiagröt med blåbär och pumpafrön

Älskar att starta dagen med varm chiagröt toppat med färska bär, pumpakärnor och kokosflarn. För jag dessutom blodapelsin och en svart kaffe på det så känns livet på topp. Lättroad kanske men en bra start på dagen banar vägen för en bra dag!

grot2

Jag gör min chiagröt på havregryn (fiberberikade för att kicka igång magen, haha) men går lika bra med vanliga. Tar 1 dl havregryn och blandar med ca 2,5 dl vatten och lite salt som jag kokar upp till gröt. När gröten är färdig rör jag i ca 1 matsked chiafrön och rör om.

grot1

I dag står det möten hela dagen lång på schemat vilket känns så pepp!

grot3

Och efter den här pangfrukosten kan det inte gå så fel.. Ellerhur 😉

grot5 grot6

Måste bara dela med mig två sötnos-bilder av Bellis och Sori. Inte konstigt att man älskar att vara hemma när man får hänga med dom här två..

sori

belli2

Världens goaste tjejer!

Näe, nu ska jag kila så jag inte blir sen… Tidsoptimist (som alltid smiter in en minut i utsatt tid men konstigt nog aldrig en minut över, hah).

Puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!