Den nya hallen tar form

HEJ!

Jamen jag lovade ju en sneak peek på hallen som vi jobbat med några helger. I morgon kommer en ordentlig förebild men här får ni i alla fall en liten glimt. Är supernöjd med färgen på väggarna. Den dovt grå färgen passar perfekt för en lugn och harmonisk känsla när man kommer och går.

Herr älghorn är jag riktigt stolt över faktiskt. Det var min kära pappa som tog älgen tillsammans med min första hund Tensy som dog när jag var 5.

Älghornen satt i mitt barndomshems vardagsrum fram till mamma och pappa skilde sig. På något sätt känns det som att komma hem när herr älghorn hälsar en välkommen. Haha! Kanske låter sjukt men jag älskar det! IMG_9927Byrån kommer ifrån Ellos.se och mattan kommer ifrån HM home. 

IMG_9933

Älskar rottingfåtöljen som jag hittade på Bloomingville och det lilla marmorbordet Stone som jag hittade på Ellos.se. Pläden kommer ifrån HM Home och mattan från Ikea.

IMG_9905

Blev en första kaffe i fåtöljen blickandes ut mot den numera vackra entren till huset! Kommer definitivt fler bilder för än har jag inte ens visat hälften av hallen och alla våra fiffiga lösningar och platsbyggda möbler. Den här gången gick vi lös rejält när det kommer till DIY-projekt och det var barnsligt kul och blev riktigt bra!

Nöjd och trött tackar jag för mig och hoppar in i duschen! Ribs, klyftpotatis, sparris, aioli och sallad väntar sedan! 🙂

Kram och ha en härlig kväll!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!